9/7 "Report" - Reisverslag uit Peking, China van Rosa T - WaarBenJij.nu 9/7 "Report" - Reisverslag uit Peking, China van Rosa T - WaarBenJij.nu

9/7 "Report"

Door: Rosa

Blijf op de hoogte en volg Rosa

09 Juli 2008 | China, Peking

Vandaag heb ik een report gegeven... En ik maar denken dat ik alleen wat vragen hoefde te beantwoorden!! Oh, wacht, ik had daar nog niets over verteld he, dan zal ik maar even bij het begin beginnen, anders zal er enigzins verwarring kunnen onstaan in het verre Nederland:P

Gister vroeg Yufei mij of ik misschien bij een bijeenkomst wilde zijn. Vanaf volgend schooljaar gaan ze daar namelijk met projecten werken (volgens mij doordat ze dat bij onze school gezien hebben) en aangezien ze wist dat ik daar dus al ervaring mee had, vroeg ze of ik erbij wilde zijn om vragen te beantwoorden.
Blijkt dus dat ik gewoon wat moest gaan vertellen! Maar goed, na een hoop gestotter omdat ik niets voorbereid had, zijn we toch maar over gegaan op vragen. Erg grappig was dat, want de meeste vragen gingen helemaal niet over het in projecten werken! Ze wilde vooral weten waarom ik daar was, voor hoelang, hoe ik het vond, of ik een vriendje had, maar de leukste vraag vond ik nog wel: Ik vind je sexy, kan je ons leren ook sexy te zijn? (vroeg een meisje trouwens) Haha, ik moet zeggen dat ik even sprakeloos was! Had dat niet aan zien komen.

• 29 Juli 2008 - 05:06

Maiya:

Ik vind het echt grappig je berichtjes te lezen :p

Ik snap eigenlijk nog steeds niet wat je bedoelde met report geven. Dus de verwarring begint al in China :p

Ja leuk he hoe alles wordt voorbereid (niet dus) en hoe totaal anders het later allemaal gaat zijn. I guess that's China :p

Misschien zien ze door al die afspraken en vergaderingen het bos gewoon niet meer :p