20/7 Mevrouw Han - Reisverslag uit Peking, China van Rosa T - WaarBenJij.nu 20/7 Mevrouw Han - Reisverslag uit Peking, China van Rosa T - WaarBenJij.nu

20/7 Mevrouw Han

Door: Rosa

Blijf op de hoogte en volg Rosa

20 Juli 2008 | China, Peking

Vandaag les gekregen van Mevrouw Han ("h" spreek je uit als een hollandse "g" dus wordt: Gan) Was heel aardige vrouw en Ma ling bo kon ook erg goed met haar over weg. Ze hebben ons beetje samen les gegeven. Eerst zijn we maar even begonnen met gister te herhalen (gelukkig, dan blijft er mss nog wat hangen!) daarna hebben we verschillende onderwerpen behandeld als: de weg wijzen, school en chinese astrologie.

Vandaag is het trouwens echt rotweer. Ik voel me al bijna thuis, zoveel regen was er vandaag! Mevrouw Han heeft ons even geholpen met was eten bestellen, het restaurant was wel redelijk lastig te bereiken! Op sommige plekken waren namelijk erg diepe plassen! Ik was iig erg blij dat ik op slippers liep, anders waren mn schoenen doorweekt geweest!

Van Yufei kregen we te horen dat we morgen om kwart over 8 bij ons appartement worden opgehaald om naar het internationale gebouw gebracht te worden. Oops, das vroeg! Ach ja, heb nu ook wel lang genoeg vakantie gehad!