25/7 Afscheid van Huang dao - Reisverslag uit Peking, China van Rosa T - WaarBenJij.nu 25/7 Afscheid van Huang dao - Reisverslag uit Peking, China van Rosa T - WaarBenJij.nu

25/7 Afscheid van Huang dao

Door: Rosa

Blijf op de hoogte en volg Rosa

25 Juli 2008 | China, Peking

vandaag dan toch echt de laatste dag! Dus maar even mijn camera meegenomen naar de lessen om wat foto's van het lokaal en de koreanen te maken. Uiteindelijk is er zelfs nog een groepsfoto gemaakt. Oja, nu ik het toch over foto's heb, ze zijn weer geupdate! rosainchina.gethost.nl

Met lunch zijn we met een paar Koreanen mee geweest! echt heel gezellig was dat!
na de lunch ging mijn camera ook trouw weer mee om nog even Ma Ling Bo op de foto te zetten.

's Avonds nog de was opgehaald, kon eigenlijk gister al(pas bedoel ike igenlijk) maar toen waren we te laat en was die (piep) zaak al dicht. Dus vanavond weer de bus gepakt en dit keer was hij gelukkig wel open! Nu kwamen we er ook achter waarom het zo lang duurde en waarom het zo duur is! Het was namelijk helemaal geen waserette, maar een stomerij! Het zag er iig heel netjes uit. Alles was keurig schoon en gestreken en we mochten ook de kleerhangers mee naar huis nemen!
Uiteindelijk weer terug bij het appartement zijn we met zn 3en naar een klein restaurantje dicht bij ons appartement gegaan. Eten smaakte erg goed, ze hadden alleen klein probleem met de elektriciteit! dus stroom viel regelmatig uit!