27/7 eerste werkdag - Reisverslag uit Qingdao, China van Rosa T - WaarBenJij.nu 27/7 eerste werkdag - Reisverslag uit Qingdao, China van Rosa T - WaarBenJij.nu

27/7 eerste werkdag

Door: Rosa

Blijf op de hoogte en volg Rosa

27 Juli 2008 | China, Qingdao

Vanmorgen had ik de wekker om 6 uur staan, maar 3 minuten voor de wekker afging ging de telefoon van aunti Wang waar ik wakker van werd! uiteindelijk ben ik pas half 7 mijn bed uitgekomen, na 3 weken op een bed zo hard als een plank te slapen was dit bed heerlijk zacht (het was zeg maar nu een plank met een deken erover heen:P)

Na een overheerlijke douche gingen we ontbijten. Gisteravond had ik al aangegeven dat ik 's morgens weinig eet.. normaal gesproken zeg maar nooit, of een paar happen. En gelukkig had ze dat nog onthouden! ik kreeg een bordje nasi en een bordje watermeloen! jammiejammie!

Om kwart over 8 kwam Wang yang yang me ophalen en zijn we samen de bus in gestapt naar onze werkplek waar we een half uur te vroeg aankwamen! We hebben even wat rondgelopen en toen het bijna 9 uur was hebben we de partytent opgezet en onze stoeltjes uitgeklapt. Het was prachtig weer, dus ik zag geen probleem! Als eerste zijn Wang yang yang en ik naar de winkel gegaan om de kranten door te bladeren. En ja hoor, van de 2 kranten die die man verkocht stond ik in allebei! (en rolf maar in 1.. gege)

Verder was de dag behoorlijk saai, wel heb ik wat nieuw chinees geleerd, en heb ik hun met hun engels geholpen.

Savonds voor het eerst in mn leven dumplings gemaakt! echt grappig zeg!! in het begin was het best lastig, maar later ging het me steeds beter af!

• 29 Juli 2008 - 05:01

Maiya:

Hey ROSA!!
    Wat leuk dat je nu bij Wang ayi en familie bent zeg! Ze is echt een prachtige vrouw, mega enthousiast en super super aardig. Ben echt blij voor je dat je het ook zo goed hebt getroffen. Maar wat zijn normaal gesproken eigenlijk je werkzaamheden? Is het heel anders dan wat ik deed? Dus je werkt niet samen met Rolf?

HEEEEEEL veel plezier gewenst en pls say hi to Wang ayi for me!!