9/8 nieuw haar, made in China - Reisverslag uit Qingdao, China van Rosa T - WaarBenJij.nu 9/8 nieuw haar, made in China - Reisverslag uit Qingdao, China van Rosa T - WaarBenJij.nu

9/8 nieuw haar, made in China

Door: Rosa

Blijf op de hoogte en volg Rosa

30 Augustus 2008 | China, Qingdao

En vandaag was dan ook de opening in Qingdao! Vandaag op het werk heeeel vaak de vraag gehad wanneer de opening was, waar en of je erbij kon zijn.. Volgens mij kunnen we beter een bord maken en daar de info opzetten! Gewoon iedereen wil hetzelfde weten!
Eerlijk gezegt heb ik deze opening niet gezien, had er eigenlijk bar weinig zin in en daarnaast zou ik naar de kapper gaan! Mn haar is veel te lang en het is echt super goedkoop in China!

Toch is dit laatste keer dat ik het doe in China, veel te irritant met communiceren. Volgens mij ging er wat fout in het vertalen en uiteindelijk heb ik maar een plaatje aangewezen met wat ik wou. Achteraf gezien is het veeeeeel te kort nu! En verder is het ook veel te saai! ’s Avonds gelijk maar even afspraak gemaakt met Lynn zodat zij er wat moois van kan maken als ik weer terug in Nederland ben.

Vanavond om 10 uur (toen ik nog bij de kapper zat) nog op qtv2 geweest! Paar dagen geleden hebben ze me een dag gevolgd en dat resultaat was vanavond dus op tv! Echt leuk, een heel stuk alleen over mij (en niet over rolf.. hihi)