12/8 en nog meer reporters!
Door: Rosa
Blijf op de hoogte en volg Rosa
30 Augustus 2008 | China, Qingdao
Omdat ik ’s avonds zou gaan zwemmen, wilde ik eigenlijk graag een bal kopen. Verder had ik ook eigenlijk nieuwe shampoo en body lotion nodig. Omdat we toch al een tijdje weg waren bij onze post hebben we bedacht dat we best nog iets langer weg konden blijven! We zijn even snel naar Jusco gegaan om daar die dingen te halen. Tegen de tijd dat we weer bij gate 2 aankwamen bleek dat iedereen naar ons aan het zoeken was. Oops! Zolang waren we niet weggeweest! Kwartiertje maar ofzo? Misschien half uur.. Gelukkig zochten ze ons niet om te klagen, maar omdat ze goed nieuws hadden! We krijgen 3 tot 5 dagen vrij!! Lekkerrr!! Eindelijk kans om Qingdao beetje te verkennen en om lekker leuke dingen te doen! Zodra we dit nieuws te horen kregen mochten we ook onze spullen pakken om te gaan. De moeder van mijn familie heeft me opgehaald en me naar het strand gebracht., maar het was super druk op de weg, dus duurde zoooo lang voor we er eindelijk waren! Maar kan er ook iets mee te maken hebben dat het strand aan de andere kant van de stad ligt... Ach ja, tis leuker om het verkeer de schuld te geven:P