15/8 rolschaatsen!! - Reisverslag uit Qingdao, China van Rosa T - WaarBenJij.nu 15/8 rolschaatsen!! - Reisverslag uit Qingdao, China van Rosa T - WaarBenJij.nu

15/8 rolschaatsen!!

Door: Rosa

Blijf op de hoogte en volg Rosa

30 Augustus 2008 | China, Qingdao

Vandaag even geeeen zin in tt of wachten tot ze klaar zijn met uitrusten, dus ik heb met wyy afgesproken. Samen gezellig naar Taidong geweest. Als eerste hebben we gerolschaatst! Echt grappig!! Dat heb ik echt al super lang niet meer gedaan en in het begin ging het dan ook niet heel vloeiend. Maar ik ben gelukkig skates gewend, dus het idee van wieltjes onder mn voeten dat is niet zo eng. Meer het feit dat ze nu niet alleen achter elkaar, maar ook naast elkaar zitten! Heel raar hoe zo’n klein verschil toch zo eng kan zijn! Maar uiteindelijk ging het toch nog best goed.

Na het rolschaatsen zijn we even gaan shoppen (vooral kijken, niks gekocht) en toen hebben we foto’s gemaakt. Van die kleine fotootjes. In China is het ook helemaal in om van die verschillende lijstjes te doen. Op zich wel grappig, we hebben bijvoorbeeld een lijstje gedaan met allemaal aardbeitjes ofzo, en allebei net doen alsof we er 1tje aan het op eten zijn. Niet echt mijn ding om dat te doen, maar toch wel erg leuk als herinnering! Die foto’s ga ik goed bewaren! Echt een super geslaagde dag was dit!