6/7 het appartement
Door: Rosa
Blijf op de hoogte en volg Rosa
06 Juli 2008 | China, Peking
Die tv is trouwens echt groot! Net als de rest van het appartement trouwens! Als je binnenkomt is als eerste links een deur naar een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Dan is er rechts een mega keuken en links een woonkamer. De keuken is ongeveer net zo groot als de woonkamer, er staat ook een eettafel voor 6 personen in. Wat wel beetje jammer is, is dat alle kastjes leeg zijn. Dus geen pannen, geen borden, geen bestek, geen… Nouja, niets dus! Gelukkig staan er in de badkamer wel 2 glazen, dus ik heb in ieder geval nog wel iets om uit te drinken. Wat ook wel prettig is dat er een koelkast is, alleen stond hij gister nog niet aan! Ze hadden wel de stekker in het stopcontact gedaan, maar toen ik er een fles cola in wilde doen kwam ik erachter dat het er niet echt bepaald koud was! Dus eerst maar even wat kouder gezet. Kwam ik vanmorgen in de koelkast om de cola te pakken, bleek dat ik hem ietsjepietsje te koud gezet had…. De cola was bevroren… Oops! Maar goed, was wel lekker koud in ieder geval! Het was gelukkig geen brok ijs, waardoor ik het wel gewoon kon inschenken, het ontdooid toch wel snel genoeg in deze warmte!
In de woonkamer staan, naast de mega tv, ook stoel, tweepersoonsbank en een 3 persoonsbank en een tafeltje. Oja, en ik geloof ook een airco, maar ik kan het niet lezen, dus moet ik o nog maar even iemand vragen of ik gelijk heb, en uiteraard hoe hij aan moet! Ik zit nu lekker op de driepersoonsbank te tikken.
Vanuit de keuken kan je naar de badkamer met douche en bad. Dat bad is trouwens echt grappig! Een houten geval met een houten stoeltje erin! Die moet ik maar eens uitproberen! Wat ik wil beetje link vind is het stopcontact op een paar centimeter naast de douchekop. Kan niet veilig zijn! Maar ik heb gister het douchen gelukkig overleefd, dus zal dan nog net goed gaan ofzo. Maar toch heb ik er zo mijn bedenkingen van!
Als je rechtdoor gaat vanuit de deur krijg je rechts de deur naar de studeerkamer waar een groot bureau met een beeldscherm staat. Best mooie kamer! Maar beetje nutteloos voor mij, daar ga ik denk niet gebruik van maken, maar goed, toch wel leuk om te hebben:P. Dan is links mijn slaapkamer, mijn bed is net iets groter dan een normaal eenpersoonsbed, maar niet zo groot als een tweepersoonsbed. Vanuit mijn kamer is de tweede badkamer (zonder douche/bad) te bereiken.
Kortom, het is een heerlijk appartement!