15/7 nog paar daagjes extra in Huang dao
Door: Rosa
Blijf op de hoogte en volg Rosa
15 Juli 2008 | China, Peking
Vandaag alweer uit mn bed gebeld door William! Om uur of 11, was wel allang wakker, maar lag lekker lui te lezen. Hij vroeg of ik zin had om mee te lunchen, en daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! maar goed, ik was dus verre van klaar om de deur uit te gaan. Dus heeeel snel onder de douche gestapt en geprobeert mn haar te doen en snel kleren gezocht en ik kon mn telefoon maar niet vinden! Uiteindelijk een ongeduldige william die vraagt waar ik nou blijf... Maar uiteindelijk voor mijn doen toch nog redelijk snel klaar, sta ik minuut of 10 later buiten. Na een heerlijke lunch weer naar de coffee garden gegaan, ik moest een formulier invullen voor Yufei en ze wilde een pasfoto hebben. Ook kreeg ik te horen dat het nog niet helemaal geregeld is met de gastgezinnen, dus of Rolf bij mij in het appartement mocht komen. Uiteraard vond ik dat geen probleem, maar zij vonden het duidelijk erg vervelend om te vragen. vind het juist wel gezellig, tis wel alleen in mn uppie!
En veel op tv is er ook niet voor mij. er is wel een engelse zender, maar die is vreeselijk saaai! Als ik al tv kijk, kijk ik kaku (tekenfilms) dat is wat makkelijker te begrijpen voor mij:P
Hier is het inmiddels al weer half 5, dus William zal straks wel weer bellen voor het avond eten. Ik ga dus maar weer richting mn appartement om even mn laptop terug te brengen. (ik had gehoopt dat iemand me even kon helpen ermee, maar heb niemand gezien die genoeg engels spreekt om me te kunnen helpen. Wie weet morgen!)