15/7 frustratie: laptop!! muggen!!
Door: Rosa
Blijf op de hoogte en volg Rosa
15 Juli 2008 | China, Peking
Afgelopen nacht weer een muggenaanval gehad! Ik word echt niet goed van die beesten. Nadat ik er 4 vermoord had, hoopte ik dat ze allemaal had, maar nee hoor, nog steeds gezoem in mn oor!! Doel nummer 1 voor vandaag: muggen dood spul kopen!
Samen met Liu vandaag, Lucky zit inmiddels alweer thuis omdat het vakantie is. Als eerste ook maar op zoek naar een inimini schroevendraaier in de hoop zelf mn laptop te kunnen fixen (gezien het inmiddels stiekem al dinsdag is, begrijp je wel dat het niet gelukt is) Uiteindelijk hebben we er 1 gevonden bij een brillen winkel. Was weer een megainvestering van 50 eurocent. Volgende zoektocht ging naar de muggendoodspul. Vrij snel gevonden dankzij het feit dat Liu wist wat ik bedoelde. Daarna nog wat andere nodige dingen en toen vonden we het wel tijd voor het dinner!
Wat een drama was dat zeg! ik had zeg maar bar weinig zin in dat kantine voer waar ze me de eerste 2 dagen heen sleepte, maar hij scheen dat niet helemaal door te hebben. Uiteindelijk heb ik hem duidelijk kunnen maken dat ik naar een echt restaurant wilde en aangezien hij er zelf geen te vinden wist heeft hij iemand gebeld. Maar uiteindelijk hebben we toch nog lekker gegeten!