14/4 Coffee garden
Door: Rosa
Blijf op de hoogte en volg Rosa
14 Juli 2008 | China, Peking
Gezien mn laptop het dus niet meer doet, maar even naar de coffee garden geweest om daar het internet te gebruiken. Was nog heel gedoe, want internet viel steeds weg! Uiteindelijk is het nog gelukt en toen ben ik samen met William (degene van de coffee garden die redelijk engels spreekt) op zoek gegaan naar een printer, want moest wat uitprinten voor stage. Ook moest ik eigenlijk kopietje van mn paspoort maken, maar daar was ik al weer te laat voor. Morgen dan maar!
's Avonds met de jongens van de coffee garden wezen eten, hij wist niet hoe het heet, maar het is soort van dumpling soep. Smaakte best goed, maar het was zoals altijd weer eens veel te veel voor mij:P
Na het eten weer terug naar de coffee garden gegaan, waar we een online racespelletje gedaan hebben. totdat opeens internet er helemaal mee stopte! (alles om me heen gaat kapot!!! AARRGG!!) Vervolgens tot een uur of 9 gezellig zitten kletsen met zn 5en (waarvan er maar 2 geen engels spraken!)